zaterdag 18 april 2015

Inspirerende blogs

Met de examens in het vooruitzicht, is het altijd leuk om in je pauzes weg te dromen van exotische bestemmingen of inspiratie op te doen voor een much-needed shopuitstap.
Hier geef ik jullie een bloemlezing van mijn favoriete blogs. Ken je zelf nog een blog die absoluut niet mag ontbreken in dit lijstje?

The road les traveledDit is de luxueuze reisblog van Lesley Murphy. Deze interessante dame reist de wereld rond naar de mooiste hotels en de indrukwekkendste uitzichten. Toegegeven, vaak zijn de bestemming veraf en niet goedkoop, maar deze blog bezorgt je wel steeds opnieuw zalige dromen van een avontuurlijk leven als reisblogger.


My fashion blog


-
-
Emma Gelaude is een Vlaamse blogger die reeds veel bekendheid heeft verworven. Ze is een guest blogger bij Marie Claire en heeft reeds samengewerkt met bekende merken als M.A.C. en Diesel. Wat ik zelf erg leuk vind aan deze blog is dat de outfits echt draagbaar zijn. Bovendien organiseert deze dame vaak giveaways. Zeker de moeite dus om deze blog te volgen, als je dat al niet deed.

Your lifestyle guide

-
-
Dit is een Nederlandse lifestyle blog. Je vindt er inspiratie op de meest uiteenlopende vlakken: van filmtips en recepten tot interieurideeën. Wat ook heel leuk is, is dat deze dame in het Nederlands schrijft. Dat leest toch nog steeds vlotter.

The fashion guitar
-

-
Dit is opnieuw een bekendere blog. Deze dame was al te zien in o.a. Vogue en Nylon magazine. Ze weet steeds unieke outfits creëren die op een of andere manier toch lijken te werken. Deze blog geeft je het zelfvertrouwen om te dragen wat je zélf wil en mooi vindt, en geeft je inspiratie om verrassend uit de hoek te komen.

Welke blog kan volgens jou zeker niet in dit lijstje ontbreken?

Je vindt deze blogs terug op:
http://theroadlestraveled.com/.
http://myfashionblog.be/
http://www.yourlifestyleguide.nl/
http://thefashionguitar.com/


0 reacties:

Een reactie posten

Totaal aantal pageviews